Forum klanu THE

Świat 1 runda III

#1 08-06-2009 06:52:32

RaM

Gość

fuzja klanów THE i Polanie

Witam Państwa,
czytałem o fuzji naszych klanów polegajacej na przyjęciu do THE Polan powyżej 7 mln exp. i o przemianowaniu klanu Polanie na Akademię THE.
W związku z tym mam pytanie: Czy aktualni gracze pozostajacy na chwilę obecną w klanie THE, którzy nie osiagnęli wymaganych dla Polan 7 mln expa zostaną przeniesieni do klanu Polanie - Akademia THE czy też pozostaną w THE? - W jednym z pierwszych punktów Waszego manifestu na stronie klanu THE jest zapis o równości wszystkich graczy.
Uprzejmie proszę o odpowiedź, najchętniej na PW.
Pozdrawiam sojuszników z THE,

RaM - Marek

PS. i jeszcze jedna sprawa o której "zapomniał ""KRÓL POLAN"" Krzychu_r66 - widać tak bardzo się śpieszył do Waszego klanu że zapomniał o zawarciu sojuszu i zaczekaniu na opinie graczy.

W zwiazku z tym, w imieniu Polan proszę zatem o zawarcie sojuszu pokojowego między klanami.

#2 08-06-2009 10:54:39

Diablica081

Gość

Re: fuzja klanów THE i Polanie

Hmm dokładnie jestem ZA sojuszem skoro tak się "kochamy" że nasi silni gracze odchodzą do THE uważam że powinniśmy to oficjalnie uregulować, bo skoro mamy wspierać graczy którzy po osiągnięciu wymaganego pułalu doświadczenia mają nas opóścić to wypadałoby mieć zapewnienie że ci sami gracze nie będą nas napadać

Pozdrawiam szanowne grono THE

Stopka forum

RSS